VHP verkoopt 7.000 voedselpakketten in Nickerie
10 Apr 2022, 18:54
foto
Verkoop van voedselpakketten door de VHP in Nieuw Nickerie. In het rijstdistrict zijn 7.000 pakketten verkocht. In een pakket zitten er 14 items die SRD 140 kosten.


De VHP heeft in Nickerie 7.000 voedselpakketten zaterdag verkocht. Woordvoerder Stanley Dijksteel zegt aan Starnieuws dat de tweede bigi bombari sale ook succesvol is verlopen. De verkoopactie van 14 goederen voor SRD 160 is gestart in 'de Olifant' in Paramaribo.

De eerste trucker met 2000 pakketten kwam om half 1 in de ochtend aan in het VHP-centrum aan de Soekramsinghstraat in Nieuw Nickerie. Om half 9 begon de verkoop die ordelijk verliep en om 11.00u kwamen de volgende truckers met goederen aan. De laatste pakketten gingen om 21.00u over de toonbank.

Ook bewoners van Wageningen zijn vanuit het partijcentrum bediend. In Henar zijn er ook pakketten verkocht. "De Nickerianen hebben zich zeer gedisciplineerd gedragen. Ook hier zagen wij alleen maar blijde gezichten", zegt Dijksteel. "Al met al kan gezegd worden dat de bigi bombari sale een enorme verlichting brengt in de samenleving en de VHP gaat er gewoon mee door totdat de prijzen in de winkels een dalende trend inzetten," deelt Dijksteel mee. De volgende verkoopplek  die de caravan zal aandoen, is district Commewijne.

In opdracht van partijvoorzitter Chan Santokhi zijn zondag voedselpakketten versterkt aan vijf instellingen. Het gaat om drie kindertehuizen en twee tehuizen voor seniorenburgers, zegt Dijksteel. Elk tehuis heeft twintig voedselpakketten ontvangen.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May