Veranderingen Kabinet President; Roosveld woordvoerder
24 Mar 2022, 17:39
foto


Op het Kabinet van de President wordt de organisatiestructuur weer ingrijpend gewijzigd. Starnieuws verneemt dat Alven Roosveld, directeur van de Communicatiedienst Suriname (CDS), afscheid neemt van deze functie. Hij zal zich richten op de woordvoering van de president/regering. Arun Hardien, directeur Politieke en Beleidsaangelegenheden, is onlangs benoemd tot ambassadeur in India. Hij staat op vertrek. Ook Mellisa Santokhi-Seenachery, die bijkans twee jaar fungerend algemeen directeur is, zal een stap terugdoen.

Roosveld om een reactie gevraagd, bevestigt dat er 'gewijzigde beleidsinzichten' zijn waardoor hij zich voornamelijk bezig zal houden met de woordvoering. Het trekken van CDS en de woordvoering zijn moeilijk te combineren. Bij de CDS komt er geen directeur maar een coördinator, die aangestuurd wordt door een managementteam. Wie in het managementteam zitting zullen nemen, daar wil Roosveld nog geen mededelingen over doen. Er komt vrijdag een officieel bericht over de veranderingen in de organisatiestructuur.

Diverse personen hebben een uitnodiging gekregen voor een speciale bijeenkomst op het Kabinet van de President vrijdag, nadat het staatshoofd terug is van het werkbezoek aan het Korps Politie Suriname.
Naast de woordvoering door Roosveld, heeft vicepresident Ronnie Brunswijk ook zijn eigen woordvoerder. Humphrey Dundas is directeur van Volkscommunicatie. Die functie blijft in tact.

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May