Vrouw barst in tranen uit bij verhoor verkrachting
22 Mar 2022, 00:01
foto


Vol met emoties stond zij als getuige in de rechtszaal. Een vrouw, die nog getraumatiseerd is, heeft maandag verklaard hoe zij tijdens een beroving is overrompeld en verkracht in haar woning in Wanica op 8 oktober 2021. Haar voeding, slippers, kleding, geld, sieraden, telefoons, een laptop en een auto zijn gestolen.

Met vrees heeft zij een verklaring afgelegd in afwezigheid van Richenel H., Silvano P., Djorano A. en Ricky V. in de beklaagdenbank. Op meerdere momenten barstte zij tijdens haar verhoor in tranen uit. De verdachten werden tijdens het verhoor van de getuige teruggestuurd naar hun cel.

De vrouw heeft het vermoeden dat vijf personen in haar huis zijn geweest. Zij heeft vier mannen in haar kamer gezien. Op een wrede wijze is zij geslagen en gekneveld. Zij is verkracht door een man. De verdachten waren uit op geld en sieraden wat zij ook in duidelijke bewoordingen, haar opdroegen te geven.

Silvano P. werd als verdachte in beeld gebracht. Een hanger die bij de roofoverval is gestolen, werd bij hem gevonden. De verdachte zou dit hebben gekregen van een man die bij hem was gekomen. Hij heeft de vriend van het slachtoffer verwittigd. Samen met zijn drie medeverdachten heeft hij verklaard geen aandeel te hebben bij de beroving.

De verdachten krijgen rechtsbijstand van advocaten Arjan Ramlakhan, Maureen Nibte, Shefani Amirkhan en Delano Landvreugd. De zaak wordt op 4 april verder behandeld.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May