Amoksi en Kensen gaan problemen politie Westen aanpakken
26 Feb 2022, 19:12
foto
Waarnemend korpschef Ruben Kensen maakt kennis met de politie in de westelijke districten.


Minister Kenneth Amoksi van Justitie en Politie, vergezeld van de waarnemend korpschef, commissaris Ruben Kensen en zijn staf, hebben een werkbezoek gebracht aan de westelijke districten, Saramacca, Coronie en Nickerie. Zij hebben zich georiënteerd op verschillende politieposten en de districtscommissarissen gesproken. Ook hebben zij de problemen waarmee de politie te maken heeft, aangehoord.

De delegatie heeft vrijdag de dienstonderdelen, de brandweer, afdeling Justitie en de regiocommandant van de politie in Nickerie bezocht. Kensen maakte van de gelegenheid gebruik om kennis te maken met de afdelingen van de politie in het westen. Volgens Amoksi en Kensen zullen alle controleposten aangepast worden aan de tijd. Dit deelden zij mee op een persconferentie in Nickerie.

Voor de controle zullen er containerscans en camera׳s geplaatst worden, waardoor het werk aangenamer en efficiënter wordt. Ook de brandweerkazerne zal in dit jaar aangepakt worden en materiaal zal aangeschaft worden. Over de openstelling van backtrack gaf Amoksi aan dat er nog beslist moet worden door de cluster van ministers die belast is met backtrack.

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May