8 jaar cel geëist voor seks met stiefdochter (10)
19 Feb 2022, 10:40
foto


Tegen Marlon H. is vrijdag acht jaar cel geëist voor seks met zijn stiefdochter (10). In de periode van 1 oktober 2020 tot en met 1 maart 2021 hebben de seksuele handelingen met het meisje in Wanica plaatsgevonden.

Het seksuele misbruik kwam via de school aan het rollen. De school heeft melding gemaakt bij de politie dat het slachtoffer zou zijn misbruikt door Marlon H. die het meisje, haar broertjes en haar moeder onderdak had geboden. Zij werd vanaf 1 oktober 2020 misbruikt. Het slachtoffer had de eerste keer haar moeder verteld, maar de man had dat ontkend. De moeder had verder niets gedaan. Daarna vertelde het slachtoffer het gebeuren aan een vriendin en een leerkracht.

Het meisje had haar schooljuf op 1 maart 2021 gepoogd te bellen om te vertellen dat de man weer met haar bezig was. De schooljuf nam niet op. Zij heeft wel later gezien dat het kind haar had gebeld. Het meisje mocht van haar stiefvader niet gillen wanneer hij met haar bezig was. Zij was machteloos tegenover de man.

In eerste instantie heeft de verdachte, die rechtsbijstand krijgt van advocaat Derrick Veira, bekend, maar daarna ontkend.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May