Een persoon gehoord over schoten omgeving Kabinet President
01 Feb 2022, 20:50
foto


Een persoon is maandag gehoord over geloste schoten zaterdag in de omgeving van het Kabinet van de President. Hij werd in beeld gebracht aan de hand van het kenteken van een van de twee voertuigen die ter hoogte van Fort Zeelandia stopte. Uit een van de auto’s zijn schoten in de lucht gelost.

De verklaring van deze persoon ten overstaan van de politie is geweest dat die auto van hem was, maar hij heeft die bijna twee jaar terug aan een autozaak verkocht. De politie trok dat na wat ook klopte. Het kenteken staat nog op zijn naam. De man, die rechtsbijstand krijgt van advocaat Maureen Nibte, mocht na verhoor weggaan omdat hij heeft kunnen aantonen dat de auto niet meer in zijn bezit is. Hij is niet als verdachte gehoord, maar als persoon.

Op camerabeelden is vastgelegd dat een auto kwam aangereden. Dit voertuig was gestopt op straat tussen de in- en uitgang van Fort Zeelandia. Daarna kwam een andere auto aangereden die naast hem stopte. De inzittenden van beide auto’s spraken met elkaar. Een van de auto’s trok daarna op. Uit de andere auto werden enkele schoten in de lucht gelost. Vermoedelijk gaat het om stoerdoenerij van de inzittende van een van de auto’s. Er is niet geschoten op het Kabinet van de President.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May