Oom voorlopig vrij in zaak seksueel misbruik nichtje
13 Jan 2022, 07:39
foto


Azam S. (37), die was ingesloten voor het seksueel misbruik van zijn vijftienjarig nichtje, is woensdag voorlopig in vrijheid gesteld. Rechter Maureen Dayala gelastte ambtshalve de voorlopige invrijheidstelling van de verdachte na het horen van twee getuigen (het vijftienjarige meisje en haar moeder).
 
Volgens raadsman Irvin Kanhai was het meisje verliefd op Azam S. Het meisje beaamde op de zitting dat zij verliefd was op haar oom. Haar verklaring is dat zij seks met hem heeft gewild.
 
Azam S. bekent dat hij seks met het meisje had. Voor Kanhai is het belangrijk te weten of het meisje in staat was haar wil te bepalen. Het slachtoffer is werkzaam, waardoor de advocaat vindt dat zij deelneemt aan het economische verkeer.
 
De moeder van de vijftienjarige schakelde de politie in op het moment dat zij ontdekte dat haar dochter en Azam S. een relatie hadden. Zij verhuisde met haar dochter, maar achteraf blijkt dat het kind toch contact had met Azam S. De moeder vroeg tijdens haar getuigenverhoor de invrijheidstelling van de verdachte die de man van haar jongere zus is. Zij weet dat Azam S. drie kinderen te verzorgen heeft. Ook is het haar bekend dat haar jongere zus niet werkt.
 
De vrouw heeft met haar dochter gesproken die haar heeft beloofd geen contact met de man te zullen hebben.
 
De verdere voortzetting van de zaak vindt plaats op 23 februari.
Advertenties

Sunday 04 June
Saturday 03 June
Friday 02 June