Bejaarde hoort strafeis aan ontucht met kleindochter
06 Jan 2022, 06:44
foto


De 70-jarige Toelsiram G. hoorde woensdag achttien maanden gevangenisstraf tegen zich eisen waarvan zes voorwaardelijk onder aftrek van de tijd in voorarrest doorgebracht. Hem wordt verweten ontucht met zijn zesjarige kleindochter.
 
De bejaarde ontkent dat hij seksuele handelingen heeft gepleegd met zijn kleinkind. Ook na het verhoor van zijn kleindochter houdt de man vast aan zijn onschuld.

Het meisje vertelde tijdens haar verhoren hoe haar opa seksuele handelingen met haar heeft gepleegd. Zij was alleen met hem thuis, want haar oma was naar de winkel. De man zette haar op de keukentafel om de seksuele handelingen te plegen. Ook gebeurde dat in een kamer. Zij mocht van haar opa aan niemand iets vertellen.
 
Voor het eerst vertelde het kind aan een vriendin van haar moeder. Zo kwam de zaak aan het rollen. De ouders van het meisje deden aangifte. Zij lieten hun kind begeleiden door een psycholoog. Opa Toelsiram G. zei dat hij het meisje onder haar navel heeft gekust, omdat zij daar jeuk had vanwege puistjes. Advocaat Joan Garib pleitte dat het meisje haar oma en moeder niets vertelde over de ontucht, maar een vriendin van haar moeder. Zij vermoedt dat suggestieve vragen aan het slachtoffer zijn gesteld om tot de verklaring van ontucht te komen. Toelsiram G. is voor het eerst in aanraking gekomen met justitie.

De voortzetting van deze zaak is op 17 januari.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May