Moeder van vier kinderen voorlopig vrij
05 Jan 2022, 07:38
foto


Meriah T., die verdacht wordt van de smokkel van 117 gram cocaïne geplakt tussen kranten, is dinsdag voorlopig in vrijheid gesteld. Rechter Duncan Nanhoe honoreerde het verzoek tot de voorlopige invrijheidstelling.

Advocaat Maureen Nibte heeft het verzoek voor Meriah T. die moeder is van vier kinderen, gedeponeerd bij de rechter. Het jongste kind is 15 maanden en het oudste 10 jaar. De aanhouding van de vrouw volgde op 9 november omdat zij een doos met drugs had gepost voor een man.

Meriah T. kende de man en verklaarde huilend dat zij niet op de hoogte was dat cocaïne was geplakt tussen kranten in de doos. De man had haar voorgehouden dat hij zijn identiteitskaart niet bij zich had. Meriah T. hielp hem. Er is nog geen scheikundig rapport in deze zaak dat het om drugs gaat. De officier van justitie verzette zich niet tegen het verzoek van de raadsvrouw.

Op 1 februari zal de vrouw weer voor de rechter moeten verschijnen. Meriah T. is onder de voorwaarde voorlopig vrij dat zij op de volgende zitting moet verschijnen.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May