Bordo houdt groot feest in Moengo; er is niet opgetreden
03 Jan, 10:32
foto
Op het terrein van het bedrijf van Bordo 'Dompu Trowe' is er flink gefeest in de nacht van zondag op maandag. Minstens 2000 mensen waren op de been.


Joël 'Bordo' Martinus heeft een groot feest gehouden zondag in Moengo, waar minstens 2.000 mensen aanwezig waren. Het feest heeft tot in de ochtenduren geduurd. De politie heeft niet opgetreden. Bordo om een reactie gevraagd, zegt aan Starnieuws dat hij zijn populariteit wilde meten. Hij vindt dat anderen feesten en hij ook het recht daartoe heeft.

22 bands hebben opgetreden op het feest, dat van te voren via flyers was aangekondigd. "Mi ben stress omdat den no wan gi moni fu rehabiliteer NIS. Dus mi ontstress nanga a party", zegt Bordo. Hij merkt op dat zijn achterban nog groot is. Hij heeft twee jaar niet opgetreden als artiest, terwijl anderen gewoon feesten. Over de gevolgen van het feest en Covid-19 zegt de organisator van het feest dat hij dit soort vragen niet wil beantwoorden. Hij is niet de enige die feest viert.

Uiteindelijk hebben 22 bands opgetreden

Vernomen wordt dat Bordo tussen de SRD 50.000 en SRD 60.000 heeft verdeeld op het feest. Mensen zijn zelfs flauw gevallen omdat ze probeerden het geld te bemachtigen. Ook zijn sommige artiesten overladen met biljetten van SRD 50 tijdens hun optreden. De beelden gaan sinds gisteravond viraal op social media.
Advertenties

Saturday 26 November
Friday 25 November
Thursday 24 November