Wegomlegging 1e Mindrinetibrug wordt afgesloten
22 Dec 2021, 05:33
foto
Er zijn enorme gaten in de weg, waardoor de wegomlegging bij de eerste Mindrinetiburg wordt afgesloten.


Vanaf tweede kerstdag, 26 december, zal de wegomlegging bij de eerste Mindrinetibrug vanuit Brownsweg richting Atjoni voor onbepaalde tijd worden afgesloten. Dit besluit is genomen door het districtscommissariaat van Brokopondo omdat de omlegging een gevaar vormt voor het verkeer, vooral de zwaar beladen vrachtwagens.

Freddy Linga, beleidscoördinator op het  commissariaat van Brokopondo, zegt aan Starnieuws dat ondernemers de gaten bij de wegomlegging dichtgemaakt hebben, maar dit is niet op een afdoende manier gebeurd, waardoor de situatie ter plekke gevaarlijk is.

Per 1 maart 2022 mogen de zwaar beladen vrachtwagens, die dwars door de woongemeenschap Brownsweg rijden, niet meer worden getolereerd. Deze vormen een gevaar. Alleen vrachtwagens met een laadvermogen van 4 ton mogen in de woongemeenschap van Brownsweg rijden.

Ondernemers die gebruik maken van de weg, moeten een andere alternatieve manier zien te vinden voor het vervoer van hun zwaar beladen vrachtwagens of in contact treden met de districtsleiding. De maatregelen zijn ook al doorgestuurd naar de gewestelijke politiecommandant van Brokopondo.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May