Verdachte verkrachting vraagt invrijheidstelling
17 Dec 2021, 07:48
foto


De 27-jarige J.T. vraagt via zijn advocaat Maureen Nibte aan de rechter-commissaris om hem voorlopig in vrijheid te stellen. Hij is dinsdag aangehouden voor verkrachting van een 17-jarige jongedame. De advocaat vindt dat er sprake is van valse aangifte tegen J.T. die het gelag moet betalen.

De verdachte verklaart dat hij maandag met zijn collega bouwvakkers was. De tiener vroeg hem een lift naar de winkel en hij stemde toe. Hij moest eerst zijn collega’s afzetten op een bouwplaats.
 
De man zocht op google maps naar de winkel waar de aangeefster wilde gaan. Hij vond een adres, maar de dame wilde naar een ander filiaal. Hij wilde haar vervoeren naar die plaats, maar de aangeefster begon hem te vertellen hoe zij werd mishandeld door haar partner, bang was voor haar ouders en niet meer naar huis wilde, maar samen met hem blijven.

Met haar goedvinden bracht hij haar naar een pension waar zij seks kregen. Ook hierna wilde zij niet naar huis. Hij zocht mogelijkheden voor haar om op de bouwplaats te baden.
 
J.T. ontkent de verkrachting. Hij nam haar niet tegen haar wil mee. Dat verklaren de andere bouwvakkers ook. Hij vroeg haar meerdere malen naar huis te gaan, maar zij wilde niet.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May