Man aangehouden voor verduistering auto
13 Dec 2021, 06:42
foto


Een man is achter slot en grendel geplaatst, vanwege de verdenking van het verduisteren van een auto. Hij kocht een auto, maar wist niet dat die van verduistering afkomstig was.

De verkoper bracht de auto voor de verdachte die de autodocumenten controleerde. Alles bleek te kloppen. De verdachte kocht de auto voor SRD 13.500. Hij bestuurde het voertuig circa een week en verkocht die verder voor SRD 20.000.

Na de verkoop zag hij op Facebook een bericht dat de auto is verduisterd. Hij herkende het voertuig dat hij eerder had gekocht en doorverkocht. De verkoper had de auto verduisterd van een man.

De verdachte, die rechtsbijstand krijgt van advocaat Radjesh Bhoewar, belde op het telefoonnummer dat op Facebook was geplaatst en gaf door over de koop en verkoop. Hij meldde de politie die de auto in beslag heeft genomen bij de nieuwe koper.

De politie heeft de verdachte aangehouden voor de verduistering. De verdachte stelde camerabeelden ter beschikking van de politie waarop de persoon die hem de wagen heeft verkocht, duidelijk te zien is.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May