Man valt politie aan
26 Nov 2021, 23:02
foto


De politie heeft een man vrijdag aangehouden voor mishandeling, bedreiging, vernieling, weerspannigheid en belediging van een ambtenaar van politie. De politieman was samen met zijn collega’s naar de Nieuwestraat gegaan, omdat de melding van geluidsoverlast binnenkwam.

De buren ondervonden last, want er werd overluid muziek afgespeeld. Op het moment dat de politie daar kwam, sprak zij de hoofdbewoner aan. De verdachte kwam zich bemoeien met het gesprek en schold de politie uit. Hij ging in zijn auto en maakte overluid muziek aan.

De politiemannen spraken de man aan, maar hij duwde het portier van zijn wagen opzettelijk naar een van de agenten. Een andere politieman schoot zijn collega te hulp. Zij probeerden de verdachte over te brengen, maar zij werden omsingeld door enkele mensen.

De verdachte zag kans te rennen naar zijn kofferbak om een voorwerp eruit te halen, maar omstanders hielden hem tegen. Tijdens de aanhouding heeft hij een van de agenten in de richting van zijn gezicht geslagen. De bril van de agent is daarbij kapotgegaan. Het gelukte de politie de man aan te houden en in verzekering te stellen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May