Politiebericht over dodelijk verkeersongeval in Coronie
10 Nov 2021, 15:21
foto


Quincy Moeljoredjo (11) is dinsdagavond overreden door een vrachtwagen op de weg naar Coppename kilometer 97 in het district Coronie. Het verkeersslachtoffer was op slag dood.

De politie van Coronie trof het slachtoffer met zware verwondingen op de weg aan. Hij vertoonde geen teken van leven meer. Een arts stelde de dood van de voetganger officieel vast. Het ontzielde lichaam van Quincy is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie voor obductie in beslag genomen.

Uit het voorlopige onderzoek kwam naar voren dat het slachtoffer en de 14-jarige J.A. kort voor het ongeval ter hoogte van de woning van Quincy uit het vrachtvoertuig waren gestapt. Op hetzelfde moment werden beide jongens aangevallen door een hond. Om zich in veiligheid te brengen, kroop de 11-jarige jongen onder het vrachtvoertuig, waar hij zich schuilhield voor de agressieve hond. 

De 38-jarige truckbestuurder R.K. reed vervolgens op, waarna hij over Quincy reed. De chauffeur die niet door had dat hij de jongen had overreden, reed door in de richting van de Coppenamebrug en werd telefonisch in kennis gesteld van het ongeval. De truckbestuurder keerde direct terug naar de plek des onheils en trof het ontzielde lichaam van het verkeersslachtoffer aan.

Het rijbewijs van de vrachtwagenchauffeur die niet onder invloed van alcohol verkeerde, is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek ingevorderd. Het vrachtvoertuig is door de politie ter herkeuring in beslag genomen, meldt de politie Public Relations. 
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May