Abusievelijk in vrijheid gestelde verdachte KFC-roofzaak weer aangehouden
04 Nov 2021, 15:21
foto


Het Regio Bijstandsteam Paramaribo heeft D.D. (19), een medewerker van KFC, die eerder abusievelijk in vrijheid was gesteld, woensdagavond aangehouden aan de Batbatistraat. Hij is weer achter slot en grendel.
 
D.D. wordt verdacht van de roofoverval bij KFC aan de Lalla Rookhweg. Zijn advocaat Maureen Nibte bevestigt de weder aanhouding. Zij gaf reeds aan dat de abusievelijke invrijheidstelling niet voor de rekening van de verdachte is. Zij zegt dat er voldoende veiligheidskleppen zijn ingebouwd bij de invrijheidstelling van een verdachte. Er komt een stuk van invrijheidstelling van het Parket waarbij de politie de naam van de verdachte nagaat, voordat zij overgaat tot de invrijheidstelling. 

De jongeman ontkende in eerste instantie bij de politie schuldig te zijn aan de beroving. Hij heeft naderhand bekend samen met een collega en een andere man de daad te hebben uitgevoerd. 
 
Twee criminelen namen bijna SRD 75.000 weg bij KFC. Zij overrompelden de manager om het geld weg te nemen. Het was op dat moment sluitingstijd van het restaurant. Een van de indringers was gewapend met een vuurwapen. Samen met zijn kompaan had hij de plaats aangedaan op een bromfiets.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May