Lotus Group levert bijdrage aan scholengemeenschap Moengotapoe
28 Oct 2021, 18:58
foto
Vicepresident Ronnie Brunswijk bedankt de CEO Sanjay Sewbaransingh van de Lotus Group. (Foto: CDS)


Lotus Group uit NL-SU heeft het ICT-lokaal van het nieuwe scholencomplex te Moengotapoe, compleet ingericht. De organisatie heeft 15 computers en een complete camerabeveiliging aan het nieuwe scholencomplex geschonken. Vicepresident Brunswijk toonde zich zeer ingenomen en erkentelijk met deze schenkingen. Hij uitte dinsdag bij de opening van de school vol lof zijn waardering voor Lotus Group. 

Sanjay Sewbaransingh, CEO van Lotus Group, zegt dat er een speciaal computerlokaal is ingericht voor de studenten, waar ze met alle plezier kunnen studeren op de computers. Sewbaransingh vindt het belangrijk dat de studenten ook in de gelegenheid worden gesteld computerlessen te kunnen volgen, meldt de Communicatiedienst Suriname.  

Verder is het gehele complex voorzien van een complete camerabeveiliging waardoor alle studenten, docenten en het personeel zich veilig kunnen voelen, bewegen en studeren. Deze organisatie staat bekend om haar sociale projecten. 
Naast de overheid hebben ook particulieren een bijdrage geleverd aan het opzetten en inrichten van de scholengemeenschap Moengotapoe in het district Marowijne. De opening van dit scholencomplex vond dinsdag plaats.


Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May