Ondernemer vernielt voertuig van dief
04 Oct, 20:58
foto


De politie van Latour heeft Miquel M. aangehouden en na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. De man reed met zijn auto een bedrijfsterrein op voor stelen van machineonderdelen. Hij werd op heterdaad betrapt door de eigenaar Roshan N., die de politie inschakelde.

De verdachte poogde weg te rijden, maar werd door de ondernemer tegengehouden door het voertuig van Miquel M. te vernielen. De politie die ter plekke verscheen, hield zowel de verdachte Miquel M. als de ondernemer Roshan N. aan, meldt de Public Relations afdeling.

Op camerabeelden is te zien dat Miquel M. die een bekende van de politie is, op twee verschillende dagen met hetzelfde voertuig het terrein was opgereden voor het plegen van diefstal. Op de derde dag werd hij betrapt door de eigenaar. Beide mannen werden ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

Na de schade te hebben vergoed is de ondernemer dezelfde dag na afstemming met het Openbaar Ministerie heengezonden, terwijl Miquel M. in verzekering is gesteld.
Advertenties

Saturday 28 May
Friday 27 May
Thursday 26 May