Ondanks 4e golf groots programma verwelkoming president
12 Sep 2021, 06:28
foto
Te Lelydorp zal president Chan Santokhi groots worden ontvangen zondagmiddag, bij terugkeer uit Nederland. Foto's van de voorbereiding circuleren op sociale media.


President Chan Santokhi en zijn delegatie die een werkbezoek heeft afgelegd aan Nederland, worden vanmiddag groots ontvangen. VHP'er Pertap Bissumbhar, coordinator van het comité Ontvangst presidentiële delegatie, is samen met partijgenoot Stanley Dijksteel bezig met de voorbereidingen.

‘The right man on the right place’ is het thema van de geplande activiteiten. Bissumbhar laat via de Communicatiedienst Suriname optekenen dat dit initiatief gebaseerd is op het geboekte succes van het werkbezoek in Nederland. Het startsein is gegeven voor een hernieuwde samenwerkingsrelatie tussen Suriname en Nederland. "Dit kunnen we niet ongemerkt voorbij laten gaan", meent Bissumbhar.

De welkomstactiviteiten en een roadshow zijn gepland. De activiteiten zullen met de ondersteuning van de politie plaatsvinden, zodat alles veilig en ordelijk geschiedt. Bissumbar doet een oproep aan het publiek dat zal participeren aan de activiteiten, om zich strikt te houden aan de Covid-19 maatregelen om zodoende calamiteiten te voorkomen.

Velen op sociale media hebben opmerkingen gemaakt dat Suriname midden in de vierde Covid-golf zit, waarbij honderden mensen per dag besmet raken. Er zullen honderden personen deelnemen aan de activiteiten, waardoor het besmettingsgevaar alleen maar wordt vergroot. Volgens de Covid-maatregelen geldt er ook een samenscholingsverbod van meer dan tien personen.

Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May