Succesvolle fietstocht 142 jaar Nieuw Nickerie
08 Aug 2021, 18:49
foto
Districtscommissaris Senrita Gobardhan (2e van rechts) heeft meegedaan aan de fietstocht die vandaag gehouden is in Nieuw Nickerie.


Vandaag is Nieuw Nickerie 142 jaar. Het directoraat Sportzaken van het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport heeft zondagmorgen een succesvolle fietstocht van 16.1 km gehouden. Sportzaken Nickerie was eigenlijk van plan om een heel sportweekend van te maken maar door de covid-19 pandemie kunnen er geen contactsporten gehouden worden. Alleen een fietstocht was mogelijk, waarbij de Covid-19 protocollen wel in acht gehouden konden worden.

De start vond plaats bij het Commissariaat waarbij de districtscommissaris Senrita Gobardhan het startsein heeft geven. Zij heeft ook mee gefietst met de groep. Er deden 72 personen mee met de fietstocht. Zij hadden zich ingeschreven via Sportzaken Nickerie. 

Het geheel is begeleid door de Motor Surveillance Dienst van politie Nickerie. Het Nationaal Leger zorgde voor een ambulance met personeel voor EHBO, terwijl diverse sponsoren hebben gezorgd voor water, ijsjes en sap. Volgens de districtscommissaris is Nieuw Nickerie jarig en dat kost geld. Fietsen is de goedkoopste en gezondste manier om te feesten en ook veiligste in verband met Covid-19. Zij hoopt dat het directoraat Sportzaken het fietsen toch blijft organiseren, minstens één  keer per maand zodat mensen toch veilig kunnen bewegen. 
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May