Laptops en PPE-middelen voor BOG
06 Aug 2021, 13:26
foto
De voorzitter van SEMiF, Niëlla Pinas overhandigt de schenking aan de directeur van het BOG Radjesh Ori.


Het Bureau Openbare gezondheidszorg (BOG) heeft deze week van de Stichting Suriname Environmental and Mining Foundation (SEMiF) een schenking ter waarde van SRD110.000 ontvangen. Het gaat om vier laptops, PPE-spullen, printpapier, schrijfgerei, ontsmettingsalcohol en verlengsnoeren en kabels. Met de geste kan het werk van de Covid-19-afdelingen, die zijn getroffen door de brand van 30 juni bij het BOG, voortgang vinden.

Tijdens de overhandiging heeft zowel de voorzitter van Stichting SEMiF, Niëlla Pinas, als de directeur van het BOG, Radjesh Ori, benadrukt dat in deze Covid-19 pandemie het BOG voldoende voorzien moet worden van benodigde middelen en apparatuur om de verdere verspreiding van het besmettelijke virus in Suriname te minimaliseren.

Stichting SEMiF ondersteunt organisaties die met hun initiatieven willen bijdragen aan het duurzaam ontwikkelen van natuurlijke hulpbronnen in de ruimste zin des woord en innovatie in de mijnbouw en werkt in partnerschappen met gelijkgerichte organisaties aan het behoud van de biodiversiteit. De stichting roept in een persbericht andere organisaties op ook een bijdrage te leveren aan een gezond Suriname.
Advertenties