18-jarige aangehouden voor diefstallen
23 Jul 2021, 06:02
foto


Een tiener (18) is deze week gearresteerd voor gekwalificeerde diefstal op twee adressen in Paramaribo. Na de diefstal werden de goederen op Facebook ten verkoop aangeboden.

De achttienjarige viel door de mand, want hij bleek degene te zijn die de goederen aan het verkopen was. De politie heeft hem in verzekering gesteld. De eerste diefstal is gepleegd op 15 juli. Toen was een televisie uit een woning gestolen. Na vier dagen is uit een andere woning gestolen: een bromfiets, een televisietoestel, boor- en lasmachine, hoge drukspuit en andere spullen. Een van de aangevers heeft de spullen die verkocht werden via Facebook herkend. Hij ging naar de politie en gaf aan dat die van hem zijn gestolen.

De politie heeft de verdachte aangehouden die vertelde dat de spullen van ene Chelsea waren. Hij leidde de politie naar twee andere mannen die de gestolen goederen hadden gekocht. Bij deze twee personen zijn drie televisietoestellen, de lasmachine en de bromfiets teruggevonden. De mannen werden na verhoor heengezonden, maar de tiener is in verzekering gesteld. De politie is bezig met de opsporing van Chelsea.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May