Lichaam 19-jarige geborgen; sectie gelast
29 Jun 2021, 16:50
foto


Het ontzielde lichaam Shiva Sewcharan (19) is geborgen door de Maritieme politie te Domburg. Het voorlopige onderzoek wees uit dat Shiva samen met zijn buren langs de waterkant te Domburg zat. Tegenover de politie is  verklaard dat Shiva op een gegeven moment in het water sprong. Daarbij bleek dat hij niet wist te zwemmen. De buren schoten hem te hulp, maar de jongeman verdween in de diepte.

De buurtbewoners deden direct aangifte op het politiebureau Domburg. Een zoekactie die gelijk op touw werd gezet, leverde niet het gewenste resultaat op. Later op de avond kreeg de politie de melding dat vermoedelijk het lijk van de 19-jarige jongeman aan de oever van de Surinamerivier was aangespoeld.

Het lijk van de jongeman is na een zoekactie door verschillende instanties in de buurt van een visverwerkingsbedrijf aangetroffen. Het ontzielde lichaam van de drenkeling werd geborgen, waarna een arts de dood van het slachtoffer vaststelde. Het lichaam is na overleg met het Openbaar Ministerie ter obductie door de politie in beslag genomen, meldt de Politie Public Relations.

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May