Politie-onderzoek wijst op suïcide Walter Bouterse
22 Jun, 19:42
foto
Nadat het bekend werd dat Walter Bouterse dood is aangetroffen, zijn veel mensen naar het huis getogen. Velen kunnen het niet geloven dat er sprake is van suïcide.


Walter Bouterse, kleinzoon van ex-president Desi Bouterse, heeft zelfmoord gepleegd. Hij schoot zich met een vuistvuurwapen door het hoofd. Het ontzielde lichaam is aangetroffen in zijn pand aan de Bazaltstraat. Volgens het onderzoek dat de politie ter plekke heeft gedaan, is vastgesteld dat het gaat om suïcide.

Het is vooralsnog onbekend waarom Walter Bouterse zelfmoord heeft gepleegd. Hij is dood aangetroffen op een bed met het wapen. Of het wapen van hem is, is nog niet bekend. Een familielid die de plaats had aangedaan, heeft het ontzielde lichaam ontdekt en alarmeerde de politie.

Diverse politie-eenheden zijn betrokken bij het onderzoek. Zij waren lange tijd in de woning bezig met het onderzoek. Uit informatie ter plekke en stille getuigen, wordt opgemaakt dat het om zelfmoord gaat. Het ontzielde lichaam is in beslag genomen. 

Advertenties