CBB normaliseert dienstverlening
21 Jun 2021, 03:38
foto


Het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB) gaat vanaf vandaag over tot normalisatie van de dienstverlening, met inachtneming van de Covid-protocollen.

De dienstverleningstijden voor alle afdelingen van het CBB die publiek ontvangen en de Bureaus voor Burgerzaken zijn van maandag tot en met donderdag van 7.00 tot 14.15 uur en vrijdag van 7.00 tot 14.00 uur. Door bijzondere omstandigheden gelden de diensttijden voorlopig niet voor het Bureau voor Burgerzaken Paramaribo-Centrum aan de dokter Sophie Redmondstraat. Hier kan het publiek van maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 13.00 uur terecht, laat de directie van CBB weten.

Vanwege de Covid-situatie, waarbij er nog steeds veel besmettingen plaatsvinden, is het CBB genoodzaakt in kleine groepen te werken om een optimale dienstverlening te garanderen. Hierdoor zullen de wachttijden voor bepaalde diensten langer zijn dan gewenst. Op basis van het bovenstaande zal het bezoek aan onze kantoren met meerdere mensen slechts worden toegestaan voor de diensten waarbij dat verplicht is.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May