Natio rust met 4-0
04 Jun 2021, 19:46
Suriname staat bij de rust voor met 4-0. Al vroeg in de wedstrijd werd het eerste doelpunt gescoord.

Natio-coach Dean Gorre kon zich geen betere start van de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Bermuda voorstellen. Bij de rust staat Natio voor met 4-0, terwijl Bermuda nog zoekt naar een doelpunt.

De toon van de wedstrijd was al binnen de eerste drie minuten gezet. Sheraldo Becker werkt een slecht weggewerkte bal door de verdediging van Bermuda in de netten van Dale Eve. Na een mooie combinatie werkt Nigel Hasselbaink de tweede voor de avond voor Natio binnen nog voordat het eerste kwartier voorbij was. En na een prachtige actie trapt Becker in de  36e minuut zijn tweede voor de avond binnen en Hasselbaink krijgt een minuutje later een cadeautje. Een slechte terugspeelbal naar doelman Eve wordt onderschept door Hasselbaink, die het leder naar het lijkt heel simpel tegen de netten werkt.

De WK-kwalificatie wedstrijd in Groep B tussen Suriname en Bermuda wordt gespeeld in het Frank Essed Stadion. Canada, Aruba en Cayman Islands zijn de andere landen die zitten in Groep B.

Bermuda gaat niet achter achter leunen, maar blijft zoeken naar een doelpunt.  Het is niet duidelijk of de coach van Bermuda, K. Lightbourne, kiest voor dezelfde gedurfde strategie in de tweede helft. In elk geval blijft Natio hongerig voor meer. Diego Biseswar is het steentje in de schoen van Bermuda.