Dader bekent dorpsgenoot doodgestoken te hebben
22 May 2021, 16:00
foto


Ludwig N. heeft vandaag toegegeven dat hij zijn dorpsgenoot Bertje Alima van Galibi vrijdag heeft gestoken met een mes in de borst. Het slachtoffer overleed aan het opgelopen letsel. De politie heeft Ludwig N. in verzekering gesteld.

Ludwig N. zat samen met twee dorpsgenoten onder wie Alima in een boot. Zij vertrokken vanuit Galibi naar Baboensanti om een ander op te halen. Ludwig N. kreeg van het latere slachtoffer SRD 200 om alcohol te kopen en kocht een fles whisky.

Alima, die voor de alcohol had betaald, wilde op een gegeven moment niet dat de verdachte die zou nuttigen. De mannen kregen toen ruzie waarbij Alima hem met een pagaai te lijf wilde gaan. Op dat moment bracht de verdachte hem de verwonding met het mes in de borst toe.

Hoewel het slachtoffer kwam te overlijden, haalden Ludwig N. en zijn dorpsgenoot de andere man op Baboensanti af. Zij vertrokken weer naar Galibi. De vierde persoon heeft de steekpartij niet meegemaakt en wist niet dat de man al die tijd levenloos in de boot was. De politie heeft het lijk van Alima in beslag genomen. Ook is het mes in beslag genomen.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May