Bond Casas heeft goed gesprek met Jubithana
21 May 2021, 00:29
foto


Ewald Gefferie, voorzitter van de bond bij luchtvaartwaakhond Casas, zegt dat donderdag een onderhoud is geweest met minister Albert Jubithana van Transport, Communicatie en Toerisme. De bond had een ultimatum gesteld dat om 00.00 uur is verlopen. Gefferie zegt aan Starnieuws dat een goed gesprek is geweest met de minister. Het resultaat wordt voorgelegd aan de algemene ledenvergadering die in de ochtend wordt gehouden.

De bond wil dat het resterende deel van de salarissen van maart en april wordt uitbetaald. Volgens de bondsvoorzitter zijn in verschillende opzichten het gesprek goed te noemen. "We hebben een job gedaan en daarvan moet er nu verslag gegeven worden aan de leden. Ik kan een goed gevoel hebben en dan is dat niet zo bij de leden," stelt Gefferie. Het laatste woord is aan de leden.

Hoewel het ultimatum verlopen is, zijn mensen die in de nacht moeten werken op hun post. Met de minister is besproken hoe er meer inkomsten gegenereerd kunnen worden. Gefferie kan niet in details treden omdat er eerst verslag gedaan moet worden aan de leden. Over de status van de salarissen zegt Gefferie dat de leden gaan moeten bepalen of er sprake is van 'goed nieuws'. 
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May