Vader dood, dochter en kleinkinderen in het ziekenhuis
01 May, 13:57
foto


Bonjamin Sojo is donderdag bij een verkeersongeval op de Tawajaripolderweg overleden. De 62-jarige man was bijrijder is een voertuig dat bij een uitwijkmanoeuvre van de weg raakte. Zijn dochter bestuurde de auto. In het voertuig zaten ook de twee kinderen van de chauffeuse. Ze zijn in het ziekenhuis opgenomen voor medische behandeling. De chauffeuse die niet aanspreekbaar was ligt op de afdeling Intensive Care.

De afdeling Public Relations van de politie meldt dat uit het onderzoek is gebleken dat de 39-jarige vrouw met haar twee kinderen en haar vader over de Tawajaripolderweg reed. Ze kwam vanuit de richting van de Bomaweg en ging in de richting van Uitkijk. Ter hoogte van pand no. 32 week de vrouw uit voor een vrachtwagen die vanuit de tegenovergestelde richting kwam.

Bij die uitwijkmanoeuvre heeft ze de controle over de besturing van het voertuig verloren en raakte deze van de weg. De auto kantelde, kwam op zijn zij en botste vervolgens met een elektriciteitsmast. Bij aankomst van de politie moet Sojo die bekneld was in het voertuig door de brandweer eruit gehaald worden. Hij vertoonde geen teken van leven.

De andere drie slachtoffers waren door omstanders uit de auto gehaald en lagen met ernstige verwondingen langs de weg. Het lijk van Sojo is voor obductie in beslag genomen. Het zwaar beschadigde voertuig is voor herkeuring in beslag genomen.
Advertenties

Saturday 15 May
Friday 14 May
Thursday 13 May