De weigeraars Covid-19-maatregelen en vaccinaties
23 Apr 2021, 13:38
foto


Iedereen, ook de weigeraars hebben het recht om bezwaren te hebben tegen maatregelen zolang die geen schade toebrengen aan het volk, dus aan de voorstanders van de door de overheid uitgevaardigde maatregelen. Nu blijkt dat een klein deel van de samenleving van het volk in de wereld twijfels heeft over de effectiviteit van de getroffen maatregelen door de overheden ten aanzien van de Covid-19, terwijl het grootste deel heil ziet in die maatregelen en verzekerd wil zijn van bescherming tegen de Covid-19-pandemie. De tegenstanders menen dat ze geen gehoor hoeven te geven aan de maatregelen van de overheid.

Welnu, als je ervan uit gaat dat de wereld volgens WHO op dit moment ongeveer 7.7 miljard=100% mensen telt. Daarvan zijn 142.3 miljoen=18.48% Covid-19 besmet. Van de 142.3 miljoen zijn er ongeveer 3.03 miljoen= 2.22% overleden aan Covid-19. Laten we aannemen dat tot nu toe wereldwijd 2 miljard =26% mensen zijn gevaccineerd. Dus 74% moet nog worden gevaccineerd. Van de nog te vaccineren (5.7) miljard willen ongeveer 2 miljard= 35% om principiële redenen niet gevaccineerd worden. Er blijft dan nog 3.7 miljard over die wel gevaccineerd wil worden en zij lopen dan het risico om door de weigeraars besmet te raken zolang ze nog geen vaccin hebben gekregen. Deze 35% van de weigeraars loopt het gevaar om zelf besmet te raken en kan door zijn weigering de overige 65% niet gevaccineerde personen besmetten.

De vraag die gesteld moet worden; willen de weigeraars om voor hun moverende redenen de volgers van de coronaregels van de overheden besmetten? Deze groep wil zeker niet besmet worden door hardleerse en eigenwijze burgers die moedwillig alle regels aan hun laars lappen, uitbundig willen feesten, op vakantie willen gaan en van alle vrijheden genieten. Het is hun goed recht om hun leven in te richten zoals ze zelf willen, maar ze moeten er 100% zeker van zijn dat ze zelf niet besmet raken en de anderen die wel gezond willen leven, niet besmetten.

Een ander punt is, omdat wetenschappelijk ook niet is vastgesteld dat bij sommige vaccinaties negatieve gevolgen als  bloedstolling etc. optreden, mag dit punt ook niet betrokken worden bij enige discussie over de mogelijke gevolgen. Het aantal gesignaleerde gevallen van de bloedstolling is op het totaal gevaccineerde personen zo gering, dat je de nadelen hiervan moet opwegen tegen de voordelen.

Daarom moet het advies zijn, laat je vaccineren tegen corona, bescherm jezelf en bescherm ook je naasten.

Sewdat Soekhoe
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May