Covid-doden opgelopen tot 182 en 24 nieuwe besmettingen
11 Apr, 20:31
foto


Het aantal Covid-doden is opgelopen naar 182. Voor vandaag staan 3 doden geregistreerd. Starnieuws verneemt dat de gegevens nu pas zijn vermeld op het Covid-dashboard. Het gaat om personen die eerder zijn overleden.

24 nieuwe coronabesmettingen zijn in 24 uur bijgekomen. Van de 123 swabs die afgenomen zijn, blijken 99 negatief te zijn. Van het aantal geteste mensen is 19.5% positief. Dat is een hoog percentage, aangezien de Wereldgezondheidsorganisatie WHO 10% hanteert.

Opvallend is dat ook op de Intensive Care Units (ICU) het aantal opnamen toeneemt. In 's Lands Hospitaal zijn 5 zieken op de ICU in behandeling. Het Academisch Ziekenhuis Paramaribo heeft er ook 5. Een hele poos is het niet voorgekomen dat 10 Covid-19 patiënten behandeld werden op de ICU.

Vandaag zijn 15 personen genezen verklaard. 7 zijn ontslagen uit het Regionaal Ziekenhuis Wanica, 7 waren thuis in isolatie en 1 persoon was opgenomen in het 's Lands Hospitaal.

In verschillende ziekenhuizen, waaronder ook Nickerie, zijn 24 patiënten opgenomen. 91 geïnfecteerden zijn in isolatie in eigen omgeving.
Advertenties