Natuurgenezer May deelt 1000 voedselpakketten uit
04 Apr 2021, 00:58
foto
Ruim 1000 personen hebben zaterdag een pakket ontvangen afkomstig van natuurgenezer Germain May. (Foto's: René Gompers)


Germain ‘dokter’ May heeft zaterdag ruim 1000 voedselpakketten aan behoeftigen verdeeld. De berg pakketten was binnen 2 uren geslonken tot een hoopje. Een man gaat na hoeveel mensen nog in de rij staan. Er wordt voorkeur gegeven aan twee zwangere vrouwen, een jong meisje en enkele senioren. “Het volk heeft het moeilijk,” geeft May in gesprek met Starnieuws aan. “We verkopen natuurproducten. 60 procent van onze opbrengsten gaat terug naar de samenleving. Dus het komt puur uit onze eigen zak.”

De pakketten zijn verstrekt bij De Natuur Heeft Kracht te Welgedacht A. Het is aardig druk geweest met mensen die een pakket zijn komen halen maar ook met klanten. De ‘Super Fever Medicine’ is erg in trek. De producten zijn niet bepaald goedkoop maar volgens May en tal van zijn volgelingen zijn de natuurproducten effectief tegen verschillende aandoeningen. Politicus Paul Somohardjo heeft met zijn inkopen een paar dagen geleden ook extra aandacht getrokken voor De Natuur Heeft Kracht.

Natuurgenezer Germain ‘dokter’ May zegt dat het geven in zijn genen zit.

“Het geven zit gewoon in mijn bloed,” legt May uit. “Mijn moeder en mijn grootouders hebben het gedaan. We hebben geleerd om elkaar te helpen. We geven niet omdat we veel hebben. We geven omdat we weten hoe het voelt om niets te hebben. Ik hoop wel dat anderen dit overnemen. We moeten elkaar helpen. Het leven in Suriname is op dit moment heel zwaar.”  

Met de sociale handeling wordt de onderneming ook gepromoot, geeft May aan. Hij benadrukt dat het project met eigen middelen wordt gefinancierd. “We vragen ook geen steun,” deelt hij mee. “Het enigste wat we van de mensen vragen is om de Facebookpagina De Natuur Heeft Kracht te volgen. En ja, de natuur heeft kracht.” Het blijft niet bij deze ene keer, zegt May. Heel binnenkort zullen er weer 1000 pakketten verdeeld worden. “Hoe meer men oso dresi koopt van ons, hoe meer we kunnen doen voor de gemeenschap,” roept hij op. “Ik wil dit ook in de verschillende districten gaan doen.”

René Gompers
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May