Grootscheepse weekend Covid-19-vaccinatie in KKF
18 Mar 2021, 12:30
foto


Het ministerie van Volksgezondheid maakt het vaccineren tegen Covid-19 toegankelijker voor de verschillende doelgroepen. Om de vaccinatie zo vlot mogelijk te laten verlopen, adviseert het ministerie eenieder om zich eerst te registreren op de website www.laatjevaccineren.sr of www.bogsuriname.com. Op zaterdag en zondag worden grote vaccinatiedagen gehouden op het terrein van de Kamer van Koophandel en Fabrieken.

De groepen die nu worden gevaccineerd zijn alle 60-plussers; alle 40- tot 60-jarigen met onderliggende aandoeningen zoals nierziekten, diabetes mellitus (suikerziekte), overgewicht, sikkelcelziekte en hoge bloeddruk; alle dialyse patiënten; personen woonachtig in de bejaardentehuizen en alle zorgmedewerkers. Ofschoon registratie vooraf wenselijk is, kan ter plekke ook worden geregistreerd.

Het aantal vaccinatieposten zal in de komende periode worden uitgebreid. Behalve in het KKF kunnen mensen door de week op verschillende locaties terecht voor het vaccineren. Ze kunnen terecht bij het Academisch Ziekenhuis; ‘s Lands Hospitaal; St. Vincentius Ziekenhuis; Diakonessenhuis; PCS; BOG; RGD Latour; RGD Limesgracht; RGD Lelydorp; RGD Meerzorg en RGD Van Petten Polder.



Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May