Arrestant na ontvluchting weer aangehouden
17 Mar 2021, 18:43
foto


Andro B, die verdacht wordt van poging tot opzettelijke vrijheidsberoving en huisvredebreuk, is vandaag na zijn ontvluchting uit het cellenhuis van Rijsdijk, wederom aangehouden. De politie maakte omstreeks 01.00 uur melding van de ontvluchting van de arrestant.
 
Volgens de rapportage vroeg deze arrestant om een toiletbeurt. Een inspecteur is toen in het cellenhuis geweest en heeft de celdeur opengemaakt. Andro B. kwam uit de cel en liep naar de richting van het toilet, maar keerde zich op den duur om. 

Toen de inspecteur bezig was de celdeur weer op slot te doen, rende de arrestant naar de tussendeur die hij open trapte. Hij kwam in de wacht aan waar een agente hem probeerde tegen te houden. Het lukte haar niet om de man in bedwang te krijgen. 

De arrestant trapte de glazen deur van de wacht kapot en wist weg te rennen. De agente hield kleine snijwonden ervan over. Starnieuws verneemt dat de politie hem naderhand weer in de kraag heeft gevat te Rijsdijk. Hij had een behoorlijke snijwond aan zijn linkerarm.
 
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May