Staatshoofd en Ravaksur vervolgen gesprekken
11 Feb 2021, 13:40
foto
Vertegenwoordigers van de Raad van Vakcentrales in Suriname (Ravaksur) tijdens het overleg met president Chan Santokhi op zijn kabinet. (Foto: CDS)


President Chan Santokhi heeft breedvoerig gesproken met de vertegenwoordigers van de Raad van Vakcentrales in Suriname (Ravaksur). Op 22 februari komen partijen weer bijeen. Dan zal er dieper worden ingegaan op het Crisis- en Herstelplan. Het is volgens de regering belangrijk om te luisteren naar de samenleving om te komen tot de formulering van een realistisch beleid en de effectieve uitvoering daarvan.

Vicepresident Ronnie Brunswijk heeft aangezeten tijdens het overleg gisteren op het kabinet van de president. Armand Zunder, woordvoerder van Ravaksur, zegt dat de essentiele zaken die zijn besproken te maken hadden met de koers, de gesprekken met het Internationaal Monetair Fonds, de Covid-19-situatie en het vraagstuk van rechtvaardige inkomensverdeling.

Tegen de Communicatie Dienst Suriname zegt Zunder dat de werkloosheid en de inflatie ook ter sprake zijn gekomen. "Ravaksur heeft de regering vruchtbare inzichten gegeven." Het overleg is een vervolg van eerder gehouden hearings.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May