Eerste fysieke Uni5Pay⁺ Shop geopend
10 Feb 2021, 10:30
foto
De Uni5Pay shop staat aan de Maagdenstraat 52 in Paramaribo.


De eerste fysieke Uni5Pay⁺ Shop is gisteren geopend in Paramaribo. De dienstverlening naar de samenleving is hiermee uitgebreid. In de Uni5Pay⁺ Shop kunnen gebruikers en geïnteresseerden terecht voor assistentie bij de app, opwaarderingen en het verkrijgen van informatie.

Uni5Pay⁺, een product van Unified Payment Platform Suriname (UPPS), heeft sinds de launch in augustus 2019, een enorme groei doorgemaakt, zegt de organisatie. Uni5Pay⁺ heeft goed ingespeeld op de uitdagingen die de corona pandemie met zich heeft meegebracht en meer dan ooit het belang van digitale diensten heeft benadrukt.

De app is een mobile wallet, die het mogelijk maakt om op afstand digitale betalingen te kunnen verrichten met de smartphone. Het is “je portemonnee in je telefoon” zoals de slogan luidt. Inmiddels zijn er op het betaalsysteem ruim 300 merchants aangesloten, waar gebruikers veilig en snel kunnen betalen met hun mobiel.

Naast de mogelijkheid betalingen te doen bij de verschillende merchants, beschikt Uni5Pay⁺ ook over in-app functionaliteiten. Het kopen van beltegoed voor zowel Telesur als Digicel en het betalen van de EBS- en Telesur-rekeningen geschiedt allemaal rechtstreeks in de mobiele app. Zeer binnenkort wordt ook SWM aan het rijtje toegevoegd.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May