Minister Achaibersing houdt VES-nieuwjaarsrede
12 Jan, 07:00
foto


Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning zal vanmiddag de nieuwjaarsrede van de Vereniging van Economisten in Suriname (VES) houden. De titel is Financieel-economische uitdagingen in 2021. De aangepaste nieuwjaarsreceptie wordt in de studio van Apintie TV gehouden om 17.00 uur.

De minister zal een uiteenzetting geven van het beleid dat de regering wenst uit te voeren om de economie te stabiliseren en verder te ontwikkelen. Hij heeft hierbij de mogelijkheid om de status over de onderhandelingen van de regering met het IMF te delen met de samenleving.

Normaliter wordt de VES-nieuwjaarsrede uitgesproken als onderdeel van de VES nieuwjaarsreceptie. Vanwege de Covid-19 pandemie heeft de VES ervoor gekozen om het dit jaar te doen vanuit de TV studio. De uitreiking van de VES-Scriptieprijs die traditioneel ook tijdens de nieuwjaarsreceptie plaatsvindt is dit jaar verschoven.

Voorafgaand aan de rede van de minister, zal de voorzitter van de VES, Winston Ramautarsing, de leden en de samenleving toespreken. Hij zal een terugblik werpen op 2020 en een status geven van de economie met een vooruitblik voor 2021.

Advertenties