132 Covid-doden; 94 nieuwe besmettingen
09 Jan, 20:19
foto


Het aantal actieve Covid-gevallen is gestegen naar 621. Uit de nieuwe update op het Covid-dashboard blijkt dat er 94 nieuwe besmettingen bijgekomen zijn. Van de 432 testen, zijn 338 negatief. Enkele dagen zijn er geen gegevens beschikbaar gesteld over de woonplaats van de nieuwe positieven. Het aantal doden is vandaag bijgesteld naar 132. Het is niet duidelijk wanneer de 132e persoon is overleden.

Starnieuws verneemt dat Paramaribo nog steeds op de eerste plaats staat, met gemiddeld 40 besmettingen per gevolgd door Wanica, die rond de 30 besmettingen zit. Ook in Commewijne gaat de stijging hard. Gisteren waren 12 personen positief getest. In Nickerie zijn er voor vandaag drie positieve gevallen bijgekomen. Totaal zijn er zeven actieve gevallen. De mensen zijn opgenomen in het Mungra Medisch Centrum.

Vandaag zijn 68 personen genezen verklaard. Zij waren opgevangen in verschillende ziekenhuizen, tenten van Regionaal Ziekenhuis Wanica en Residence Inn. Een deel was thuis in isolatie.

Twaalf personen zijn opgenomen op de Intensive Care Unit van het Academisch Ziekenhuis. In de ziekenhuizen worden 67 zieken behandeld. In isolatie zijn 335 positieven.

Zondagavond om 18.15 uur is er een Covid-19 persconferentie. Er zal een update worden gegeven over de situatie en de trend die is vastgesteld.
Advertenties

Saturday 06 March
Friday 05 March
Thursday 04 March