Shaista Abdul leidt nieuwe directie Mungra Medisch Centrum
20 Nov, 22:53
foto
Vlnr.: Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid, Jotish Jaggernath (Medisch Directeur), Sergio Linga (Verpleegkundig Directeur), Inder Jaglal (Operations Manager), Shaista Abdul (Algemeen Directeur), Melissa Bishesar (Financiële Manager) en Richenel Pontjosentono (Financieel Directeur).


Het Mungra Medisch Centrum heeft een totaal nieuwe leiding. Shaista Abdul is sinds vandaag de nieuwe algemeen directeur, Jotish Jaggernath medisch directeur, Sergio Linga verpleegkundig directeur en Richenel Pontjosentono financieel directeur. Aan de directie is ook een Operations Manager toegevoegd in de persoon van Inder Jaglal. De nieuwe financiële manager is Melissa Bishesar.

Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid heeft de nieuwe directieleden benoemd en geïnstalleerd. De overeenkomst met de vorige directieleden is beëdigd en zij hebben drie maanden de tijd om uit te kijken naar een andere baan. Aftredend algemeen directeur, Zorida Mohamed, zegt het jammer te vinden dat het er zo aan toegaat. Ze merkt op dat precies zes weken na de toespraak van president Chan Santokhi in het district, drie vrouwen zijn ontslagen uit de dienst. Zelf werkt ze al 19 jaar in het ziekenhuis.

De nieuwe directeur Abdul, heeft beloofd dat zij de missie van het centrum zal uitdragen en ze met haar team zal werken aan het vertrouwen en herstel van het centrum.

Advertenties