EBS: Stroomtarieven niet verhoogd
12 Nov, 13:21
foto


De stroomtarieven zijn niet verhoogd, zegt de Energiebedrijven Suriname (EBS). De hogere rekeningen hebben volgens het energiebedrijf alles te maken met het inlopen van achterstallige meteropnames. "Met het huidig staffel systeem komen deze specifieke klanten mogelijk in een hogere categorie, met als gevolg hogere verbruikskosten."

De EBS wijst erop dat door diverse omstandigheden er bij een aantal klanten lange tijd geen meterstand is opgenomen. De berekening van hun verbruik heeft al die tijd plaatsgehad op basis van de laatste opgenomen meter opnames. Nu is de EBS deze achterstallige opnames aan het inlopen.

Het energiebedrijf wijst erop dat als de klant de indruk heeft dat zijn verbruikskosten hoger zijn, hij zijn meteropname zelf kan doen en daarmee een herberekening kan aanvragen bij de EBS. Klanten worden voor herberekeningen verwezen naar het e-mailadres Customerservices@ebs.sr en het telefoonnummer 175. Ook wordt een beroep gedaan op de verbruikers om zoveel als mogelijk hun meterstand zelf door te geven.
Advertenties

Tuesday 19 January
Monday 18 January
Sunday 17 January