Politie-informatie over dodelijke aanrijding bij eetstand
03 Nov, 21:44
foto


Kalawatie Rewat-Boedhoe (33) heeft het leven gelaten zondagavond aan de Magentaweg. Raginie P. (28) en Dewika B. (34), die niet aanspreekbaar waren, werden per ambulance overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Uit het voorlopige politioneel onderzoek blijkt dat de drie verkeersslachtoffers zich voor een eetstand bevonden aan de Mawakaboweg, pal tegenover de Magentaweg. De 34-jarige autobestuurder Anoep S. reed vermoedelijk met een vrij hoge snelheid over de Magentaweg. Gekomen op kruising, doorkruiste hij de Mawakaboweg, en reed de drie verkeersslachtoffers die bij de eetstand zaten omver. Het voertuig kwam vervolgens aldaar tot stilstaand. 

Bij navraag naar zijn autobescheiden, constateerden de politieambtenaren dat de autobestuurder dronken was. Zijn rijbewijs kon hij op dat moment niet tonen aan de politie. Achteraf is gebleken dat zijn rijbewijs is vervallen. De materiële schade aan het voertuig is aanzienlijk. De auto is ter herkeuring in beslag genomen, meldt de politie Public Relations. 
 
Anoep S. is na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld, terwijl het ontzielde lichaam in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie in beslag is genomen. 
Advertenties