Regering evalueert 3 maanden beleid
31 Oct 2020, 16:26
foto
De regering is met deskundigen in Moengo Tapoe bijeen om drie maanden beleid te evalueren. Waar nodig zal het beleid worden aangescherpt. (Foto: CDS)


Drie maanden beleid regering Santokhi-Brunswijk wordt op de ontleedtafel gelegd te Moengo Tapoe in het district Marowijne. De regering is onder leiding van president Chan Santokhi in een speciale vergadering bijeen met deskundigen. De regering vindt het hoognodig om na 3 maanden het door haar gevoerde beleid grondig te evalueren. Dit met het oog op het eventueel aanscherpen van het beleid, waar nodig. 

Vicepresident Ronnie Brunswijk heeft aangegeven dat het de bedoeling is om na te gaan wat er gepresteerd is op de verschillende beleidsgebieden in de afgelopen drie maanden en ook wat de regering nog te wachten staat, meldt de Communicatie Dienst Suriname. Er wordt op alle niveaus geëvalueerd. Voorafgaand aan dit evaluatiemoment is reeds een evaluatie gehouden door de president en de vicepresident. “Als ik me niet vergis vp waren wij 4 tot 5 uren bezig. Als twee personen die leidinggeven aan het land hebben wij geëvalueerd in alle openheid. Daarna hebben wij geëvalueerd met de vier coalitieleiders. De zaken die verbetering behoeven zijn ook aan het licht gekomen en die zullen wij ook presenteren later op de middag”, deelt Santokhi mee.

De president zegt dat er besloten is dat de evaluaties uitgebreider en diepgaander moeten plaatsvinden. “Dat is wat wij samen hier gaan doen. Met alle openheid en eerlijkheid evalueren. Kijken wat de verbeterpunten zijn en werken aan de verbetering. We zijn hier als regering geplaatst door het volk. Het volk heeft hoge eisen en het volk heeft haast. We moeten rekening houden dat we de problemen van het volk zo snel als mogelijk moeten oplossen.” 


Advertenties