Minister Emanuël en Assembleelid Huur positief getest
16 Oct 2020, 10:55
foto


Minister Gracia Emanuël van Regionale Ontwikkeling en Sport is ook positief getest op Covid-19. Zij is de vijfde minister die geïnfecteerd is met het coronavirus. Ook Assembleelid Miquella Soemar-Huur (ABOP) is positief getest. Zij was gisteren eveneens aanwezig op de openbare vergadering van De Nationale Assemblee maar heeft deze eerder verlaten. 

Minister Kenneth Amoksi van Justitie en Politie bleek eveneens positief te zijn, terwijl hij ook aanwezig was op de vergadering. NDP-fractieleider Rabin Parmessar trok aan de bel hierover. Daar is na enige commotie de vergadering over Onderwijs tot nader order verdaagd. 

Het Assembleegebouw is vandaag gesloten. Volgens de protocollen wordt het gebouw grondig ontsmet indien een persoon die positief bevonden is op Covid-19 daar aanwezig was. 

Diana Pokie van Grondbeleid en Bosbeheer, David Abiamofo van Natuurlijke Hulpbronnen en Reshma Kuldipsingh van Arbeid, Werkgelegenheid & Jeugdzaken zijn eveneens positief getest. Pokie die symptomen vertoonde was opgenomen in het ziekenhuis. Zij is inmiddels ontslagen en is in thuisisolatie. 
Advertenties

Sunday 04 June
Saturday 03 June
Friday 02 June