Covid-19: Opvallend veel mensen worden genezen verklaard
17 Sep, 20:43
foto


Vandaag zijn weer 71 personen genezen verklaard. Gisteren waren het er 92. Starnieuws verneemt dat de meeste mensen die nu genezen verklaard worden, in thuis-isolatie zouden zijn geweest. Vanuit de KKF, Residence Inn en Wanica-tent zijn niet zoveel personen ontslagen. 

Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid om een reactie gevraagd, zegt dat ongeveer 200 personen niet meer gevolgd konden worden, maar die zijn intussen genezen verklaard. Dagelijks zijn er ongeveer 4 gevallen die uit het zicht verdwijnen. Een deel van de mensen dat nu genezen wordt verklaard, daar is bij het binnenkomen in de faciliteiten en het weer verlaten ervan niet goed geadministreerd. 

Voor het afgelopen etmaal zijn 26 personen positief bevonden op Covid-19. Er zijn 257 testen gedaan, waarvan 231 negatief zijn. Het aantal active cases is gedaald naar 416. Er worden 57 patiënten in ziekenhuizen behandeld. Zeven zijn opgenomen in de Intensive Care Units van Academisch Ziekenhuis Paramaribo en St.Vincentius Ziekenhuis. In isolatie zijn 364 personen die positief zijn, terwijl 40 in quarantaine zijn. 
Advertenties