Limburg ontheven als directeur NII
17 Aug 2020, 13:46
foto
Clifton Limburg is per 17 augustus ter beschikking gesteld van de directeur van het Kabinet van de President.


Clifton Limburg is per vandaag ontheven als directeur van het Nationaal Informatie Instituut (NII). Hij is ter beschikking gesteld van de directeur Bestuurs- en Administratieve Aangelegenheden van het Kabinet van de President. Het ontlasten van Limburg en terbeschikkingstelling is ondertekend door de nieuwe directeur van het Kabinet, Adjaykoemar Moensi. 

Limburg moet alle aan de Staat toebehorende goederen en documenten overdragen aan Alven Roosveld. Wat de functie van Roosveld wordt, is nog niet duidelijk. Limburg om een reactie gevraagd, zegt aan Starnieuws dat hij met opgeheven hoofd terugblikt op wat er gepresteerd is met het NII, dat een naamsverandering ondergaan heeft naar de Communicatie Dienst Suriname. "De lat is hoog geplaatst en de nieuwe regering weet dat ook," zegt Limburg. 

"Wel is het jammer dat de regering zich niet voldoende heeft voorbereid op dit stuk van de communicatie omdat alles nog zo onoverzichtelijk lijkt. Echter ben ik zeker van dat Alven (hij is ook mijn kandidaat geweest voor deze functie) een goede job kan doen en dat als hij de volle ondersteuning van zijn superieuren krijgt, zal hij de zaak verder kunnen trekken naar een hoger niveau," merkt Limburg op. 

Limburg heeft alle spullen intussen overgedragen, waaronder ook twee voertuigen, televisietoestellen, computers en een laptop. Er is intussen ook voor ontvangst getekend.  
Advertenties