De grote knal
04 Jul, 15:19
foto


Heren, heren... heren... even, even... even…, a start no bun, a vals le'k wan meter. Het is vals, het is niet zuiver. Deze rare en pijnlijke geluiden met de zichtbare kwelling van gezichten duidelijk leesbaar, zou het mooie waarvan ze genieten, het volk, wreed verstoren. Het volk geniet ervan dat ze het heft weer in handen hebben. Normaal kunnen zijn na zo lang verblijf in de omgekeerde wereld.

Eén ding moeten jullie weten als coalitie, op jullie hebben meer mensen gestemd dan al jullie partijgenoten. Ze luisteren én denken diep in de toekomst. Maar gelukkig, Ik heb wat betere bewegingen/geluiden gezien gehoord de afgelopen uren. De spiritualiteit én integriteit van de coalitie is aanwezig. Het volk moet geïnspireerd worden. De grote knal, 'the big bang' tot die 'BIGI ONTWIKKELING', is wel kloppende. 

Alle mind power, lady's power, men power habi bondru fu koti a pasi gi Sranan. De geaccepteerde uitdagingen op het gebied van het bestuurlijke, financiële, economische, maatschappelijke, culturele, sportieve en al het andere wat een getergd en trots volk wil, moet op tafel én agenda staan. In de 21e eeuw één tijd van moderniteit is nog meer voor ons één uitdaging niet te groot.

John van Coblijn


Tuesday 11 August
Monday 10 August
Sunday 09 August