Santokhi: Als er een first lady is, dan hoor je het
26 Jun 2020, 00:58
foto
VHP-voorzitter Chan Santokhi die zich opmaakt voor het presidentschap, zegt dat er "nog geen first lady is". (Foto: René Gompers)


"Er is geen first lady. Als er één is, dan hoor je het." VHP-voorzitter Chan Santokhi zegt dat zijn levenspartner, Melissa Seenacherry, de verantwoordelijkheid om hulpgoederen te bezorgen aan behoeftigen in de samenleving van hem heeft overgenomen. Hij is haar daar enorm dankbaar voor.

De vraag over de first lady die gekoppeld wordt aan Santokhi is gevoed door berichten van de mediacommissie van de VHP. Tot twee keer toe heeft de commissie berichten publiekelijk gemaakt waarin gewag werd gemaakt van mevrouw Melissa Santokhi die goederen aan hulpbehoevenden overhandigde. Zo heeft ze op 17 juni goederen geschonken aan de familie Kent van wie het huis met inboedel in vlammen is opgegaan. Daarna was ze ook bij de donatie van steunpakketten bij Huize Albertine. In beide berichten heeft de VHP mediacommissie haar mevrouw Melissa Santokhi genoemd.

VHP-voorzitter Santokhi heeft op de persconferentie gisteren in Stichting De Olifant duidelijk gemaakt dat het gaat om zijn levenspartner. Zij had gemerkt dat hij het bijzonder druk had. Santokhi zelf bracht overal hulpgoederen naast alle andere dingen waarmee hij bezig is. Hij zegt dat hij blij is dat zijn levenspartner die verantwoordelijkheid om hulpvaardig naar de samenleving toe te zijn, van hem heeft overgenomen.
Advertenties

Sunday 04 June
Saturday 03 June
Friday 02 June