Ramsahai niet eens met verontwaardiging verloten auto
22 May 2020, 12:22
foto
NDP-jongeren Commewijne verloot deze splinternieuwe auto. Op verkiezingsdag mogen loten opgehaald worden bij de stand van NDP.


Assembleelid Rajiv Ramsahai, kandidaat van de NDP in Commewijne, vindt niet dat jongeren beïnvloed worden omdat er een auto wordt verloot. NDP-jongeren roept kiezers die voor het eerst naar de stembus gaan op om zich maandag te registreren bij de stand van de paarse partij in Commewijne. "De mensen krijgen een lot waarmee ze een splinternieuwe auto kunnen winnen. De trekking vindt plaats op 26 mei en niet op de verkiezingsdag," zegt Ramsahai om een reactie gevraagd aan Starnieuws.   

"Als DOE-voorzitter vind ik deze actie van de NDP-jongeren Commewijne immoreel, verderfelijk en verwerpelijk. Dit is niet hoe we onze kinderen moeten opvoeden. Poging tot omkoping en leren hoe te gokken. Het gaat om iets serieus. De toekomst van onze kinderen in dit land. Nogmaals verwerpelijk en ik ben verschrikkelijk boos en teleurgesteld. Hoe kon zoiets de leiding van NDP zijn gepasseerd. Is er totaal geen gevoel meer voor waarden en normen? Is men zo desperate?", voert Steven Alfaisi aan tegenover Starnieuws. 

Ramsahai merkt op dat volgens de informatie van de afgelopen verkiezingen dat 20 tot 22% van de mensen in Commewijne niet gaan stemmen. Een groot deel hiervan zijn de first voters. "Om hen te stimuleren om te stemmen, hebben wij deze creatieve manier om jongeren naar de stembus te krijgen, bedacht. Wij verplichten hen niet om op de NDP te stemmen. In het stemhokje zijn ze alleen", zegt de politicus. Hij zegt vergunning te hebben voor de organisatie van deze loterij. 
Advertenties

Saturday 16 October
Friday 15 October
Thursday 14 October