Politie houdt verdachte levensberovingen aan
25 Mar, 11:33
foto


De politie heeft een verdachte aangehouden in de levensberovingszaak van twee mannen aan de Martin Luther Kingweg. De ontzielde lichamen van de mannen zijn vanochtend bij een krabben- en fruitverkoopstand aangetroffen. Zij hielden vermoedelijk de wacht bij de verkoopstands, meldt de politie Public Relations. 

De politie van het bureau Latour kreeg omstreeks half vijf vanochtend de melding. Een omstander vestigde de aandacht van de politieambtenaren op een man die in de Menckendamweg liep. Deze weg is niet ver van de verkoopstand verwijderd.

Toen de man door had dat de politie hem tegemoet reed, rende hij weg waarbij hij een zak, die hij met zich meedroeg, over een schutting van een terrein gooide. Het gelukte de wetsdienaren de man aan te houden. In de zak zijn scherpe voorwerpen en een mobiele telefoon aangetroffen. De man is een oud bekende van de politie, die eerder voor ernstige strafbare feiten in de gevangenis heeft gezeten.

De politie heeft sterk het vermoeden dat deze man betrokken is bij de levensberovingen. De politie van Latour heeft deze zaak overgedragen aan rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten. De lijken zijn in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie in beslag genomen.
Advertenties