Republic Bank verhoogt daglimiet naar SRD 5.000
17 Mar 2020, 01:48
foto


De Republic Bank komt haar klanten tegemoet door de daglimiet bij ATM opname te verhogen naar SRD 5.000. De maatregel heeft te maken met de ontwikkelingen rondom het coronavirus. De bank adviseert om zoveel mogelijk gebruik te maken van de elektronische diensten, POS machines, ATM's en Online Banking.

Klanten zullen als zij ervoor kiezen de bank te bezoeken, worden gescreend bij binnenkomst. Ook het bankpersoneel wordt gescreend. Personen die symptomen van het virus vertonen (koorts, hoesten, niezen, kortademigheid en/of ademhalingsproblemen) worden verzocht om de bankinstelling niet te bezoeken.

Het aantal personen dat wordt toegelaten in de bank, wordt gemonitord. De bank adviseert ook om lichamelijk contact te vermijden (handen schudden, etc.) en niet langer dan noodzakelijk in de bank te blijven. Voor informatie kunnen klanten altijd telefonisch contact opnemen.

De bank wijst er nog op dat bij het opnemen van de verhoogde daglimiet van SRD 5.000 de klant 3 keer moet opnemen, omdat per keer maximaal SRD 2.000 kan worden opgenomen. Dus om SRD 5.000 op te nemen, moet de klant 3 keer dezelfde handelingen plegen.
Advertenties

Saturday 26 November
Friday 25 November
Thursday 24 November